29 Αυγούστου, 2023

Το “Στρατηγείο” του Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ μεταφέρθηκε από σήμερα στο Καρπενήσι όπου για τις επόμενες 11 ημέρες θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Έπειτα από ένα κοπιαστικό ταξίδι περίπου 6 ωρών, η αποστολή της ομάδας μας έφθασε λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι και κατέλυσε σε ξενοδοχείο της περιοχής. Παρά την κούραση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές εμφανίστηκαν με το χαμόγελο στα χείλη και διάχυτη την αισιοδοξία πως τόσο η προετοιμασία όσο και η επερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν θα είναι άκρως επιτυχημένες, με την ελπίδα η ομάδα να επανέλθει στον φυσικό της χώρο, τη Superleague 1.

“Λίγα λόγια, πολλή δουλειά” είναι το μότο που κυριαρχεί εντός της ομάδας και άπαντες περιμένουν ότι στο Καρπενήσι θα μπουν γερές βάσεις και θα χτιστεί μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων, κάτι που άλλωστε θέλει και ο κόσμος της.

27 ποδοσφαιριστές απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας μας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και είναι οι εξής: Βελλίδης, Παλαβράκης, Μακρής, Χειρίτραντας, Βιτλής, Σιούτας, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Λύγκας, Στογίτσεβιτς, Τόρες, Σίλβα, Δοϊρανλής, Κουντουριώτης, Κούστα, Τσουμάνης, Δασκαλάκης, Ελευθεριάδης, Ευθυμιάδης, Καούρας, Μόρθανος, Μπαραχάνος, Μπαρμπόπουλος, Μωυσίδης, Σόβα, Σταυρίδης και Γκάγιτς (υπό δοκιμήν).

Ο Σπυρίδης θα ενσωματωθεί την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, ενώ οι Σγουρής και Μπαλικτσής παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσουν την αποθεραπεία από τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν αμφότερους.

Το τεχνικό και λοιπό επιτελείο αποτελείται από τους: Τσιώλη, Κούρτογλου, Γκιζέλη, Θαλασσινό, Σκανδαλίδη και Σιάγκα, ενώ την αποστολή συνοδεύει ο Γενικός Αρχηγός, Τάσος Κατσαμπής.