8 Νοεμβρίου, 2022

Την Κυριακή γίναμε μάρτυρες μια απόφασης που άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης με τον Αλμωπό Αριδαίας.Αδυνατούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο, το γκολ που κατακυρώθηκε για την ομάδα μας στην συνέχεια ακυρώθηκε μετά από αρκετή ώρα.Κάποια στιγμή νομίζαμε ότι γίνονταν έλεγχος απο το VAR που φυσικά δεν υπήρχε.

Ο Ηρακλής πετυχαίνει γκολ,με τον πρώτο βοηθό να κατευθύνεται στην σέντρα.Στην συνέχεια ο διαιτητής πηγαίνει στον βοηθό και όπως φαίνεται και απο το βίντεο δείχνουν «σέντρα» κατακυρώνοντας το γκολ και αμφότεροι οδεύουν προς αυτή την κατεύθυνση. Οι παίκτες των φιλοξενούμενων μπλοκάρουν τον βοηθό και διαμαρτύρονται για την κατακύρωση του τέρματος με τους παίκτες του Ηρακλή να πανηγυρίζουν. Ξαφνικά ο διαιτητής επιστρέφει στον βοηθό και ταυτόχρονα υπάρχει και η παρουσία του τέταρτου διαιτητή. Ως δια μαγείας το γκολ μετατρέπεται σε άουτ και ουδεις κατάλαβε το λόγο.

Ως ΠΑΕ έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία και κατανοουμε το ανθρωπινό λάθος.Απόφασεις όμως που έρχονται κατόπιν «δεύτερης σκέψης» και αυτούς που δεν είναι αρμόδιοι να κρίνουν την φάση, μας προκαλεί ερωτηματικά.Δεν καυτηριάζουμε μια διαιτησία για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά μένουμε στην ουσία και βάσει του βίντεο μεταφερουμε όσα διαδραματίστηκαν στους αρμόδιους φορείς.Ουδείς μπορεί να παίζει με τον κόπο των ποδοσφαιριστών μας και την ιστορία της ομάδας.