20 Οκτωβρίου, 2023

Συνεχίζεται με όλο και πιο εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague 2, παιχνίδι που είχε αναβληθεί πριν λίγες μέρες.

Η πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας περιελάμβανε πρόγραμμα δύναμης, μετά το γενικό μέρος της προθέρμανσης. Στη συνέχεια, ο κόουτς Τσιώλης, σχημάτισε δύο ενδεκάδες και αφού τις καθοδήγησε ξεχωριστά, ως προς τον τακτικό στόχο, ολοκλήρωσε την προπόνηση με δίτερμα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγη ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ, με επικεφαλής τον Γιώργο Μπαντή, είχε μία γνωριμία με το σύνολο των ποδοσφαιριστών και τους ενημέρωσε ως προς τις δράσεις του Συνδέσμου αλλά και για τις παροχές προς τα μέλη του.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Μπαντής, είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Σάκη Τσιώλη, τον άμεσο συνεργάτη του, Θάνο Κούρτογλου, όπως επίσης και με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Φώτη Γκιζέλη, καθώς τους συνδέει η ομάδα και η μεγάλη αγάπη τους γι’ αυτήν!