3 Σεπτεμβρίου, 2023

Μετά τις αρκετά επίπονες διπλές καθημερινές προπονήσεις στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, ακολούθησε η ξεκούραση των “πολεμιστών”.

Ένα απρόσμενο δώρο επιφύλασσε ο κόουτς Τσιώλης στους ποδοσφαιριστές του, καθώς τους έδωσε ρεπό για την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου και την πρωινή προπόνηση της Κυριακής, κάτι που δέχτηκαν με χαρά και ικανοποίηση οι παίκτες της ομάδας μας, αφού η καταπόνηση των τελευταίων ημερών ήταν μεγάλη.

Έτσι, οι “κυανόλευκοι” είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν. Κάποιοι προτίμησαν το μασάζ, άλλοι την πισίνα, ορισμένοι τη σάουνα, ενώ φυσικά έκαναν και μία βόλτα στο Καρπενήσι όπου απόλαυσαν τον καφέ τους.

Το απόγευμα της Κυριακής όμως, άπαντες επέστρεψαν σε γνώριμους ρυθμούς και σ’ ένα ιδιαίτερα κοπιαστικό προπονητικό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής μπάλας καθώς και ασκήσεις τακτικής.

Λίγη ώρα πριν την προπόνηση, ο προπονητής Σάκης Τσιώλης ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του τα θετικά και αρνητικά στοιχεία των δύο φιλικών που προηγήθηκαν με Καλλιθέα και Χανιά, σε σχετικό βίντεο που τους παρουσίασε σε αίθουσα του ξενοδοχείου όπου διαμένει η αποστολή της ομάδας μας.