8 Σεπτεμβρίου, 2023

Επέστρεψε στη βάση της σήμερα η ομάδα μας, η οποία ολοκλήρωσε το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι.

Έπειτα από 11 ημέρες γεμάτες από καθημερινές διπλές και αρκετά επίπονες προπονήσεις, η “κυανόλευκη” αποστολή έφθασε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Μπορεί η κούραση μετά από ένα κοπιαστικό ταξίδι περίπου 6 ωρών να ήταν εμφανής σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και υπόλοιπο τιμ, ωστόσο, όλοι τους ήταν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, περιμένοντας όπως είπαν τις επίσημες υποχρεώσεις, οι οποίες δεν αργούν να έρθουν, καθώς την Τετάρτη, υπάρχει η 3η φάση για τον θεσμό του Κυπέλλου, όπου η ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κοζάνη.

Ο προπονητής, Σάκης Τσιώλης, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στα δραματικά γεγονότα με τις φονικές και καταστροφικές πλημμύρες, που έχουν βουλιάξει Θεσσαλία και Κεντρική Ελλάδα.

“Το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα, όταν συμβαίνει τέτοια ανυπολόγιστη καταστροφή. Είναι τραγικό, πονάει η καρδιά μας να βλέπουμε να χάνονται από τη μία στιγμή στην άλλη, ζωές και περιουσίες. Το μυαλό μας βρίσκεται στους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία που πλήττονται από τη θεομηνία και τις πλημμύρες. Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης και οι άνθρωποι να μπορέσουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να ξανασταθούν στα πόδια τους”…

Όσον αφορά την προετοιμασία, ο κόουτς Τσιώλης είπε:

“Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Το σημαντικό είναι ότι στη διάρκεια αυτών των ημερών, παρά το δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε, δεν βγάλαμε κάποιον τραυματισμό. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Οι συνθήκες στο Καρπενήσι ήταν άψογες. Από εδώ και πέρα, θα κοιτάξουμε πώς θα μονταριστεί καλύτερα η ομάδα και πώς θα σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Έχουμε μία αρκετά ποιοτική ομάδα και περιμένουμε το χρονικό διάστημα που έχουμε μπροστά μας για να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για τις υποχρεώσεις μας σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο και περήφανο με το ποδόσφαιρο που θα παρουσιάσουμε”.