9 Οκτωβρίου, 2023

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας η καθιερωμένη φωτογράφιση της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ, με το πλήρες ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2023-24, το προπονητικό τιμ και το υπόλοιπο επιτελείο.

Το κλίμα πριν, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης αλλά και μετά, ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και πάνω απ’ όλα οικογενειακό, με τα πειράγματα μεταξύ όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος να δίνουν και να παίρνουν. Άλλωστε, ο “βραχνάς” της υπόθεσης “Μάρα” έπαψε να υφίσταται για τους “κυανόλευκους”, οπότε ήταν λογικό άπαντες μέσα στην ομάδα να αισθάνονται ανακούφιση και να ατενίζουν πλέον το μέλλον με αισιοδοξία.

Όπως πάντα, πιστός στο καθήκον ο φωτογράφος του ΗΡΑΚΛΗ, Γιάννης Μωυσιάδης, απαθανάτισε τις στιγμές και φωτογράφισε όλη την ομάδα, αλλά και κάθε ένα μέλος της ξεχωριστά.

Μετά το πέρας της επίσημης φωτογράφισης, ο κόουτς Τσιώλης έβγαλε τους παίκτες του στο γήπεδο, με το πρόγραμμα της προπόνησης να είναι προσανατολισμένο σε τακτικές σχηματισμών και αυτοματισμούς, με το βλέμμα φυσικά στραμμένο πάντα στον αντίπαλο της Τετάρτης, την ΑΕΛ, στο “AEL FC ARENA” στις 16:00 το απόγευμα. Παρά τη δυσκολία του παιχνιδιού, υπάρχει η πεποίθηση ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και θα καταφέρει να πάρει το καλύτερο δυνατό απ’ αυτή την αναμέτρηση, που δεν είναι άλλο από τη νίκη και τους 3 βαθμούς.