Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση με την Νλικη Βόλου.Ο Σάκης Τσιώλης επικεντρώθηκε σήμερα σε τακτική εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης αλλά και τελειώματα των φάσεων.Αύριο(27/1) θα υπάρχει πρωινή προπόνηση και το Σάββατο το μεσημέρι θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στον Βόλο.

-Μετά τα μέτρα τάξης που πραγματοποιήθηκαν για τον αγώνα Νίκη Βόλου- Ηρακλής αλλά και την απόφαση του αρμόδιου υπουργείου,θα υπάρχει κερκίδα και εκδοτήριο για τους φιλάθλους του Ηρακλή.Η ΠΑΕ Ηρακλής ευχαριστεί την διοίκηση της Νίκη Βόλου και τους φιλάθλους της που συνέβαλαν για την παρουσία των φιλάθλων μας στο γήπεδο της Νεάπολης και θα ανταποδώσει ανάλογη φιλοξενία στον δεύτερο γύρο στο Καυτανζόγλειο.

– Την Κυριακή(28/1) θα αντιμετωπίσει την Νίκη Βόλου η Κ-19 του Ηρακλή για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ2. Η αναμέτρηση θα γίνει στο γήπεδο «Μαγουλάς» και θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι

– Την αναμέτρηση  Νίκη Βόλου-και Ηρακλής θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Δραγάτης από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Βοηθοί του θα είναι οι Αντώνης Κάλλης (Αν. Αττικής) και Αλέξανδρος Ίσσα (Αθηνών).Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Φώτης Ντάουλας (Δυτ. Αττικής) ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Ιωάννης Μπλούνας (Φθιώτιδας).

iraklis1908
26 Ιανουαρίου, 2023
Tags: ,