18 Οκτωβρίου, 2023

Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα, σχήματα και τακτικές είχε ο προπονητής της ομάδας μας, Σάκης Τσιώλης, ο οποίος προτίμησε αντί για προπόνηση, να γίνει οικογενειακό διπλό με την Κ19, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Οι “μεγάλοι” επικράτησαν των “μικρών” με σκορ 4-0, ωστόσο και από τις δύο ομάδες χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για να σημειωθούν και περισσότερα τέρματα.

Για την ιστορία, το 1-0 πέτυχε ο Βιτλής με έξοχο βολέ έπειτα από ωραία συνεργασία Δοϊρανλή και Σίλβα. Το 2-0 σημείωσε ο Σίλβα με δυνατό σουτ, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και νίκησε τον τερματοφύλακα Μακρή. Ο Κούστα έβαλε το τρίτο τέρμα με ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα με το αριστερό από το ύψος της περιοχής. Το τελικό 4-0 πέτυχε ο Κουντουριώτης με σκαφτό πλασέ, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Σίλβα που τον έβγαλε τετ-α-τετ με τον Μπαρμπόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες της Κ19 άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις με την εμφάνισή τους, δείχνοντας πως αποτελούν το μέλλον αυτού του συλλόγου, με τον κόουτς Τσιώλη να περνάει φυσικά από το “μικροσκόπιό” του κάποια παιδιά που θεωρεί ότι μπορούν σε βάθος χρόνου να βοηθήσουν και την πρώτη ομάδα.