29 Σεπτεμβρίου, 2023

Στο Δημοτικό Σχολείο της Αγίας Τριάδας βρέθηκε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας μας, έπειτα από πρόσκληση που έστειλε η Διευθύντρια του Σχολείου στον Κριστιάν Κούστα, τον οποίο είχε μαθητή πριν αρκετά χρόνια! Όπως ήταν φυσικό, ο επιθετικός της ομάδας μας αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση και μαζί με τους Σίλβα, Γκμπενιόν, Στοΐσεβιτς, Γκάγιτς και Τόρες, έδωσαν το “παρών” στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Τριάδας, όπου έγιναν δεκτοί με χαρά, χειροκροτήματα και ενθουσιασμό από τους μικρούς μαθητές.

Τα παιδιά δεν έχασαν την ευκαιρία και βγήκαν φωτογραφίες με τους 6 ποδοσφαιριστές, ενώ τους ρωτούσαν τα νέα της ομάδας και τους ευχήθηκαν “καλή επιτυχία” για τον αγώνα της Κυριακής.

Οι παίκτες μας δεν πήγαν επίσκεψη με άδεια χέρια, αλλά κέρασαν δασκάλους και μαθητές γλυκά και κουλουράκια με το λογότυπο του ΗΡΑΚΛΗ, ενώ ο Κριστιάν Κούστα δώρισε στην παλιά δασκάλα του μία φανέλα της ομάδας!

Οι μικροί μαθητές από την πλευρά τους, χάρισαν στους 6 ποδοσφαιριστές, όμορφες ζωγραφιές κι εκείνοι τους υπέγραψαν αυτόγραφα. Σίγουρα, αυτή η επίσκεψη θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων!