2 Σεπτεμβρίου, 2023

Είναι μία χαρακτηριστική περίπτωση αγνής αγάπης και αφοσίωσης για την ομάδα που υποστηρίζουν. Μπορεί να βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη, όμως την ακολουθούν πιστά στους αγώνες εντός και εκτός έδρας, αλλά ακόμη και στην προετοιμασία της!

Ο λόγος για τον Ανδρέα και τον Γιάννη, δύο παιδιά που ζουν στην Πάτρα και τα οποία μαζί με τον πατέρα τους ταξίδεψαν μέχρι το Καρπενήσι για να δουν από κοντά την “καψούρα” τους, όπως είπαν.

Μάλιστα, οι τρεις τους δεν έχασαν την ευκαιρία και παρακολούθησαν τη φιλική νικηφόρα αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΑΟ Χανίων, με την ελπίδα όπως είπαν, η ομάδα να κερδίζει συνέχεια καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, τα δύο παιδιά φωτογραφήθηκαν με ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ, όπως επίσης και με τον Γενικό Αρχηγό, Τάσο Κατσαμπή, στον οποίο απ’ ότι φάνηκε, έχουν ιδιαίτερη αδυναμία!

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα “πηγαδάκια” με την “κυανόλευκη” αποστολή, καθώς ο Ανδρέας και ο Γιάννης ρωτούσαν όλα τα νέα για την ομάδα.

“ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ’ ΜΑΙ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ’ ΑΚΟΛΟΥΘΩ”…