13 Οκτωβρίου, 2023

Η ομάδα μας προσπαθεί ν’ αφήσει πίσω της το ατυχές αποτέλεσμα με την ΑΕΛ, με τον κόουτς Τσιώλη και το τεχνικό επιτελείο του να δίνουν βαρύτητα στην αγωνιστική ανάταση, καθώς μέχρι στιγμής υπάρχουν αρκετά θέματα που χρήζουν σημαντικής βελτίωσης, όπως άλλωστε φάνηκε και στα 3 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Φυσικά, το προπονητικό τιμ προσπαθεί ταυτόχρονα ν’ ανεβάσει και την ψυχολογία των παικτών, η οποία έχει πέσει κατακόρυφα λόγω των μέτριων εμφανίσεων και της ισχνής βαθμολογικής συγκομιδής με μόλις 2 βαθμούς σε 3 αναμετρήσεις.

Μπορεί την Κυριακή να μην υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα μας, καθώς το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα, ωστόσο, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Σήμερα Παρασκευή, η ομάδα προπονήθηκε το πρωί, με τη διάρκεια της προπόνησης να μην ξεπερνά τη μία ώρα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε υπο-ομαδική τακτική γραμμών και δόθηκε έμφαση σε επί μέρους τακτικά ζητήματα.