26 Σεπτεμβρίου, 2023

Μετά το προγραμματισμένο ρεπό της Δευτέρας, οι “κυανόλευκοι” ποδοσφαιριστές επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, με τον κόουτς Τσιώλη να οργανώνει πλέον τα πλάνα του για τον επερχόμενο εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Πάντως, η έδρα του αγώνα μέχρι στιγμής παραμένει “άλυτος γρίφος”, λόγω των γνωστών προβλημάτων με την αδειοδότηση του Καυτανζογλείου κι έτσι εξετάζονται άλλες λύσεις σε περίπτωση που η αναμέτρηση δεν μπορέσει να γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Προπονητικό τιμ και παίκτες προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Μακεδονικό και να επικεντρωθούν αποκλειστικά στο παιχνίδι που ακολουθεί, όπου στόχος είναι πάνω απ’ όλα η νίκη και η κατάκτηση των 3 βαθμών, όμως και να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της ομάδας, η οποία ήταν μέτρια στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Superleague 2.

Λίγα λεπτά πριν την προπόνηση, ο Σάκης Τσιώλης έκανε τακτική ανάλυση του αγώνα που πέρασε και στη συνέχεια ακολούθησε δράση στο γήπεδο, με τη διάρκεια της προπόνησης να είναι σαφώς μεγαλύτερη λόγω του ρεπό που δόθηκε χθες.

Το κύριο μέρος του προγράμματος περιελάμβανε αερόβια προπόνηση, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στη δημιουργία και το τελείωμα των φάσεων.