20 Σεπτεμβρίου, 2023

Επιστροφή στη δράση και τις σκληρές προπονήσεις για την ομάδα μας έπειτα από το προγραμματισμένο ρεπό της Τρίτης, με τον κόουτς Σάκη Τσιώλη και το επιτελείο του να καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος της Superleague 2, όπου το Σάββατο στις 16:00 το απόγευμα, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Πολίχνης η αναμέτρηση με αντίπαλο τον Μακεδονικό.

Άπαντες δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο συγκεκριμένο αγώνα και προετοιμάζονται κατάλληλα, ώστε η ομάδα να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο και να πάρει τη νίκη και τους 3 βαθμούς, κάτι το οποίο είναι και το μοναδικό ζητούμενο. Μάλιστα, ο Σάκης Τσιώλης, πέραν του προπονητικού προγράμματος, επιχειρεί να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του έπειτα από τον άδοξο αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδος, τονίζοντάς τους ότι πρέπει να παραμείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία.

Όσον αφορά την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, αυτή αναλώθηκε σε κομμάτια τακτικής, με προσαρμογή σε διαφορετικούς σχηματισμούς.