29 Σεπτεμβρίου, 2023

Σε συνθήκες αγώνα προετοιμάστηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα η ομάδα μας, καθώς η προπόνηση διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και ήταν μάλιστα η πρώτη της φετινής χρονιάς για τους ποδοσφαιριστές του Σάκη Τσιώλη, αρκετοί εκ των οποίων, είχαν την πρώτη τους επαφή με τον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου.

Οι ρυθμοί και στη σημερινή προπόνηση ήταν αρκετά υψηλοί, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Καυτανζόγλειο, κεκλεισμένων των θυρών, με το τεχνικό επιτελείο να κρατά τους ποδοσφαιριστές σε ύψιστη εγρήγορση και ετοιμότητα, ώστε να κατακτηθεί πάση θυσία η νίκη και οι 3 βαθμοί.

Η ομάδα επικεντρώθηκε στο χτίσιμο του παιχνιδιού της και το τελείωμα των φάσεων, με τον κόουτς Τσιώλη να δοκιμάζει αρκετούς σχηματισμούς και πρόσωπα που να ταιριάζουν καλύτερα σ’ αυτούς. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ομαδική τακτική, τη στιγμή που δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στις διαστάσεις του γηπέδου και έγινε προσπάθεια ώστε οι παίκτες να προσαρμοστούν και να γνωρίσουν καλύτερα τον αγωνιστικό χώρο όπου θα παίξουν την Κυριακή.