12 Σεπτεμβρίου, 2023

Με προορισμό την πόλη της Κοζάνης ταξίδεψε η “κυανόλευκη” αποστολή στις 16:30 από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, καθώς αύριο Τετάρτη, στις 16:00, θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο προπονητής, Σάκης Τσιώλης, ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι που χαρίζει πρόκριση στην επόμενη φάση, με μία τελευταία πρωινή προπόνηση, όπου δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στα κομμάτια τακτικής και στα τελειώματα των φάσεων.

Η ομάδα μας κατεβαίνει στο δύσκολο αυτό παιχνίδι με 20 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Βελλίδης, Χειρίτραντας, Βιτλής, Σιούτας, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Στοΐσεβιτς, Δοϊρανλής, Κούστα, Σίλβα, Κουντουριώτης, Παλαβράκης, Λύγκας, Καπίγια, Έμπο, Τόρες, Τσουμάνης, Δασκαλάκης, Γκάγιτς και Ελευθεριάδης.

Δηλώσεις για το κρίσιμο ματς έκανε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, ο επιθετικός της ομάδας μας, Χρήστος Κουντουριώτης.

“Είναι δύσκολο το παιχνίδι, γιατί βρισκόμαστε ακόμη στην προετοιμασία. Είναι αρκετά νωρίς, έχουμε καινούργιους παίκτες κι η ομάδα ουσιαστικά χτίζεται απ’ την αρχή. Είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας, θα έχει τη σημασία και τη δυσκολία του, ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα κι έχουμε δείξει καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής στα φιλικά, οπότε νιώθουμε πανέτοιμοι”.

Σε ερώτηση για το αν τον “φοβίζει” κάτι στην αυριανή αντίπαλο, τόνισε: “Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε και πολλά για την Κοζάνη, δεν ξέρουμε τι θα παρουσιάσει. Είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, με πολλούς νεοφερμένους ποδοσφαιριστές. Εμείς θα δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό κι αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο, σίγουρα θα είμαστε το φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση”.

Ο Χρήστος Κουντουριώτης πέτυχε 4 πολύ όμορφα σε εκτέλεση τέρματα κατά τη διάρκεια των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ομάδας μας, δείχνοντας ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και τον ρωτήσαμε πώς σχολιάζει αυτή την προσωπική επιτυχία.

“Έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση πλέον, γιατί η φυγή κάποιων παιδιών από το περσινό ρόστερ, κατά κάποιο τρόπο με απελευθέρωσε, αφού όπως ξέρετε, είχα λίγο χρόνο συμμετοχής. Φυσικά, δεν μου αρέσουν τα παχιά λόγια. Τα γκολ τα έβαλα σε ανεπίσημα παιχνίδια, όμως νιώθω σαφώς καλύτερα, έχω αποβάλλει το άγχος κι αυτό βγαίνει και στο χορτάρι. Δουλεύω σκληρά, δίνω το 100% και θα φανεί στο γήπεδο τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου. Όλα φυσικά εξαρτώνται και από τα υπόλοιπα παιδιά, δεν παίζω μόνος μου, είναι συλλογική η προσπάθεια”.