5 Σεπτεμβρίου, 2023

Η κακοκαιρία που πλήττει την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας από χθες το πρωί, με τις έντονες βροχοπτώσεις, έχει κάνει το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας να αλλάξει ως ένα βαθμό τον σχεδιασμό των προπονήσεων.

Έτσι λοιπόν και η απογευματινή προπόνηση δεν περιελάμβανε καθόλου μπάλα και γήπεδο, αλλά αναλώθηκε στο γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου, όπου οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Τσιώλη, έκαναν βάρη και ασκήσεις αντοχής και δύναμης.

Όπως συνηθίζει ο κόουτς Τσιώλης, λίγα λεπτά πριν την καθιερωμένη προπόνηση, σε αίθουσα του ξενοδοχείου, έκανε θεωρία στους παίκτες του πάνω σε θέματα τακτικής που θα ακολουθεί η ομάδα.

Για αύριο Τετάρτη, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος πάνω απ’ όλα, έχει προγραμματιστεί ένα φιλικό παιχνίδι στις 17:30 το απόγευμα, με αντίπαλο την ομάδα του ΑΣ Αίολος Καρπενησίου, η οποία αγωνίζεται στην ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Στο δοκιμαστικό τεστ, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν κυρίως τα νεαρά παιδιά που συμμετάσχουν στην προετοιμασία, καθώς και όσοι δεν πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα δύο προηγούμενα φιλικά παιχνίδια με Καλλιθέα και Χανιά.