1 Ιουλίου, 2022

Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της και για τα επόμενα δυο χρόνια με τον προπονητή Κώστα Γεωργιάδη

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από τον Φοίνικα Πολίχνης και κατάφερε να βρεθεί στο ρόστερ της δυνατής τότε ομάδας των Λύκων.Εκεί κάνει τρεις εξαιρετικές σεζόν, μάλιστα την δεύτερη, το 2003-04 πετυχαίνει και οκτώ γκολ. σχεδόν τα μισά από όσα έβαλε σε όλη του την καριέρα!Το 2004 πηγαίνει στη Βέροια όπου κερδίσει την στην άνοδο στην Β’ Εθνική.Ο Περικλής Αμανατίδης τον γνωρίζει από τη Βέροια και τον παίρνει μαζί του στον Αγροτικό Αστέρα.Εμεινε δυο χρόνια και μετακόμισε στον Μακεδονικό.Το 2010 είναι η σειρά της Αναγέννησης Επανωμής για να δουλέψει και με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Νέα άνοδος με την Αναγέννηση Επανωμης και επιστροφή στην Φούτμπολ Λιγκ πλέον. Δεν συνεχίζει όμως στην ομάδα και ο Παναγιώτης Διλμπέρης τον καλέσε στο νεοφώτιστο Εθνικό Γαζώρου.Μετά από 11 χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου, πηγαίνει και πάλι στον Αγροτικό Αστέρα, ακολουθώντας τον Διλμπέρη, στην ερασιτεχνική πλέον Γ’ Εθνική. Μαζί πανηγυρίζουν νέα άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ όπου θα παίξει για τελευταία σεζόν.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Το 2015-16 Εντάσσεται στο τεχνικό τιμ του Αγροτικού Αστέρα, συνεργαζόμενος με τον Ιεροκλή Στολτίδη. Μάλιστα στη μισή σεζόν είναι υπηρεσιακός προπονητής.Το 2016 αναλαμβάνει βοηθός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στα δύο χρόνια παραμονής του, νιώθει ότι έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει και μόνος. Η πρόταση του Στράτου Ευγενίου να αναλάβει τον ΠΟ Τρίγλιας στην πρώτη της παρουσία στην Γ’ Εθνική, τον πείθει να δοκιμάσει.Μετά από δυόμισι χρόνια παραμονής στην ομάδας της Χαλκιδικής και αφού κέρδισε την άνοδο στην Football League, πήγε στην Βέροια. Ακολούθησε η επιστροφή του στην Τρίγλια και πέρσι ανέλαβε τον Ηρακλή»