24 Οκτωβρίου, 2022

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Superleague2 με τον Ηρακλή να συνεχίζει την προετοιμασία του για την πρεμιέρα με τον Αλμωπό Αριδαίας.Ο Γιώργος Μανουσάκης μεταφέρει στο iraklis-fc.com την ανυπομονησία των ποδοσφαιριστών για την έναρξη του πρωταθλήματος και τους στόχους του Ηρακλή.

«Είναι δύσκολο για κάθε ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε εκατό σχεδόν μέρες προετοιμασίας και να μην υπάρχουν επίσημοι αγώνες.Αυτό είναι ότι χειρότερο, αν και συνηθισμένο στην Ελλάδα.Ο ποδοσφαιριστής κουράζεται ψυχικά και σωματικά και το κυριότερο του λείπουν οι αγώνες που σε κάθε περίπτωση δημιουργούν διαφορετικές συνθήκες σε μια ομάδα».

-Από την άλλη μεριά, αυτή η παρατεταμένη προετοιμασία βοηθάει ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα;

«Μας δίνει την ευχέρεια να βελτιωθούμε σε πολλά ζητήματα, όπως θέματα τακτικής,τις στημένες μπάλες σε άμυνα και επίθεση και γενικότερα να γινόμαστε καλύτεροι, ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμεί ο προπονητής μας.Είναι όμως κάτι εντελώς διαφορετικό απο την στιγμή που θα υπάρχουν επίσημοι αγώνες».

-Ποιες μπορεί να είναι οι δυνατότητες του φετινού Ηρακλή;

-Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ηρακλή, γνωρίζω ότι βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτό το εισπράττω σε όλα τα επίπεδα, είτε στις προπονήσεις, είτε στην αντιμετώπιση από τους φιλάθλους.Συνεπώς είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε έναν στόχο και να έχουμε τον Ηρακλή πρωταγωνιστή ώστε να διεκδικούμε τους υψηλότερους στόχους.Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και για αυτό προετοιμαζόμαστε».

-Στον αγώνα κυπέλλου με την Νίκη Βόλου είχατε μια «ζεστή» συμπαράσταση από τους φιλάθλους και αυτό αναμένεται να γίνεται και στην συνέχεια της σεζόν.

«Ήταν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, καθώς δεν σταμάτησαν να μας στηρίζουν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Τους θέλουμε στο πλευρό μας σε κάθε αναμέτρηση και από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να τους ευχαριστήσουμε και να ανταποδώσουμε αυτή την συμπαράσταση τους ,με θετικά αποτελέσματα»