Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής ανακοινώνει την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2023-24

Τα  εισιτήρια διαρκείας  περιλαμβάνουν τους εντός έδρας αγώνες της  κανονικής διάρκειας του Ελληνικού Πρωταθλήματος Super League2 2023 – 2024 , αγώνων κυπέλλου και τις φιλικές αναμετρήσεις.

Χρυσή κάρτα : 300 Ευρώ

Θύρες 4-5-6 : 200 Ευρώ

Θύρα 13 :150 Ευρώ

Θύρα 10 :100 Ευρώ

  1. Παιδικό Εισιτήριο Διαρκείας. Πενήντα τοις εκατό (50%) έκπτωση από την αρχική τιμή σε όλες τις θύρες.
    Αγορά από γονέα ή κηδεμόνα με Αποδεικτικό ΑΜΚΑ και Πιστοποιητικό Γέννησης παιδιού/ ών. Χορηγείται σε παιδιά γεννηθέντα από 01/01/2008.
  2. Εισιτήριο ΑΜΕΑ (67% και άνω αναπηρία). ∆ιατίθενται στις θύρες 4,5,6

Ο φίλαθλος θα πρέπει να προσκομίζει φωτοτυπία της βεβαίωσης του ΚΕ.Π.Α. Οι φίλαθλοι με αναπηρικό αμαξίδιο δικαιούνται ∆ΩΡΕΑΝ είσοδο, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο τους και του συνοδού τους έως και 3 ημέρες πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα στο tickets@iraklis-fc.com

  • Φοιτητικό. Πενήντα τοις εκατό (50%) έκπτωση από την αρχική τιμή   σε όλες τις θύρες Με επίδειξη φοιτητικού πάσο σε ισχύ.
  • Ανέργων. Πενήντα τοις εκατό (50%) έκπτωση από την αρχική τιμή σε όλες τις θύρες  Αποδεικτικό βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ.

Τρόποι Απόκτησης
–           IRAKLIS FC. Μίκρα
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00


Τρόποι Πληρωμής
– Μετρητά
– Χρεωστική Κάρτα
– Κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω Τραπεζικούς Λογαριασμούς της ΠΑΕ ΠΟΤ  ΗΡΑΚΛΗΣ  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR6301712320006232146277462 (για μεταφορά από τράπεζα του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ο κωδικός BIC είναι ο PIRBGRAA). 

Σε περίπτωση κατάθεσης ο φίλαθλος μας πρέπει  να γνωρίζει:

Να αναγράφει υποχρεωτικά στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό ΑΜΚΑ.
Να αποστείλει με email το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@iraklis-fc.com

Τα Εισιτήρια διαρκείας είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος πρέπει να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1).

Για την ανανέωση αλλά και για τις νέες αγορές Εισιτηρίων Διαρκείας είναι απαραίτητα και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τα ακόλουθα:
Α.Μ.Κ.Α.
Αριθμός Κινητού Τηλεφώνου.
E – email
Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


Α) Η ΠΑΕ  ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ κατά την είσοδο του κατόχου κάρτας διαρκείας στο γήπεδο, διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου της ταυτοπροσωπίας του ζητώντας την επίδειξη σχετικού δημοσίου εγγράφου (δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης) καθώς η κάρτα διαρκείας είναι ονομαστική.

Β) Η είσοδος και η παραμονή στο γήπεδο ανηλίκου κάτω των 14 ετών επιτρέπεται μόνο εφόσον αυτός συνοδεύεται από ενήλικα και τη σχετική ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις του ανηλίκου αναλαμβάνει/ουν σε κάθε περίπτωση ο ασκών ή οι ασκούντες τη γονική μέριμνα και επιμέλεια αυτού.

 Γ) Ο κάτοχος της κάρτας διαρκείας έχει την υποχρέωση να συμμορφώνεται με τις αποφάσεις και υποδείξεις της Αστυνομίας, της ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και του προσωπικού ασφαλείας της με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

 ∆) Απαγορεύεται αυστηρά η κατοχή, χρησιμοποίηση, διάθεση πανό/σημαιών ή υλικού πολιτικού, εμπορικού ή διαφημιστικού περιεχομένου, καθώς επίσης και η κατοχή αλκοολούχων ποτών, αναπτήρων, κερμάτων, όπλων, και φωτοβολίδων.

Ε) Ο δανεισμός της κάρτας διαρκείας σε τρίτο φυσικό πρόσωπο ∆ΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

ΣΤ) Σε περίπτωση δανεισμού της κάρτας διαρκείας του σε τρίτο φυσικό πρόσωπο, ο κάτοχος θεωρείται συνυπεύθυνος για όλες τις πράξεις ή παραλείψεις εκείνες που είτε αντιτίθενται στον κανονισμό λειτουργίας του σταδίου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, είτε σε εκείνες που είναι ποινικά/αστικά κολάσιμες και ενδεχομένως προκληθούν από το δανειζόμενο φυσικό πρόσωπο που εισέρχεται στο γήπεδο, κάνοντας χρήση της κάρτας του.

Ζ) Σε κάθε περίπτωση παράβασης της ισχύουσας νομοθεσίας ή αποδεδειγμένης ανάρμοστης συμπεριφοράς του κατόχου κάρτας διαρκείας, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δύναται (κατά τη διακριτική της ευχέρεια και κρίση) να απαγορεύει την είσοδό του στο γήπεδο ακόμα και οριστικά, στην αποκατάσταση κάθε θετικής ή αποθετικής της ζημίας καθώς και στη διαβίβαση της σχετικής παραβατικής συμπεριφοράς στον αρμόδιο Εισαγγελέα ή άλλο δικαιοδοτικό όργανο προς άσκηση ποινικής δίωξης και περαιτέρω κυρώσεις.

Η) Για λόγους ασφαλείας λειτουργεί κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης με σκοπό την καταγραφή των όσων λαμβάνουν χώρα στο γήπεδο. Για το λόγο αυτό απαγορεύεται η εσκεμμένη κάλυψη του προσώπου του κατόχου κάρτας διαρκείας που αποσκοπεί στην απόκρυψη της ταυτότητάς του.

Θ) Απαγορεύεται η λήψη video και η αναμετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα για ραδιοφωνική και τηλεοπτική χρήση.

Ι) Σε περίπτωση τιμωρίας, αλλαγής έδρας, ματαίωσης αγώνα, διεξαγωγής Αγώνα «κεκλεισμένων των θυρών», ή με περιορισμένη παρουσία θεατών ή λόγω άλλων λόγων επιβαλλομένων από αρμόδιες Αθλητικές ή άλλες Αρχές, ο Κάτοχος δεν έχει και δεν διατηρεί αξίωση επιστροφής του συνόλου ή μέρους του αντιτίμου της κάρτας διαρκείας ή οποιαδήποτε άλλη μορφή αποζημίωσης από την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Σε περίπτωση αλλαγής της έδρας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, λόγω τιμωρίας ή λόγω απόφασης αρμόδιας Αρχής ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο που δεν ευθύνεται η ΠΑΕ, προτεραιότητα για την παρακολούθηση του αγώνα της ΠΑΕ στο ορισθέν γήπεδο θα έχουν οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας. Σε περίπτωση που το ορισθέν γήπεδο έχει μειωμένη χωρητικότητα και δεν επιτρέπει την διασφάλιση θέσης για όλους τους κατόχους καρτών διαρκείας, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θα ενημερώνει εγκαίρως τους Κατόχους μέσω της ιστοσελίδας της και για την εξασφάλιση θέσης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τέλος, σε περίπτωση έλλειψης χωρητικότητας στο ορισθέν γήπεδο, η οποία δεν δύναται να εξυπηρετήσει το σύνολο των κατόχων καρτών διαρκείας, ο κάτοχος δεν έχει δικαίωμα επιστροφής του συνόλου ή μέρους του αντιτίμου της κάρτας διαρκείας ή οποιαδήποτε άλλη μορφή αποζημίωσης από την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Προσωπικά δεδομένα Κατόχων:

Οι κάτοχοι – θεατές με την αγορά του Εισιτηρίου επιτρέπουν
στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ να συγκεντρώνει, να διατηρεί και να επεξεργάζεται τα προσωπικά τους στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς, που καθορίζονται από την κείμενη αθλητική νομοθεσία, καθώς και για ενημερωτικούς σκοπούς και προωθητικές ενέργειες της Π.Α.Ε. και συνεργαζόμενων με αυτήν Εταιρειών – Χορηγών και Επίσημων Συνεργατών της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ για προσφορές, υπηρεσίες,  διαγωνισμούς και κουπόνια μέσω των στοιχείων επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, e-mail, αριθμός σταθερού/κινητού τηλεφώνου) που έχει δηλώσει κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας.

Σε περίπτωση διαφωνίας µε τους ως άνω όρους ο κάτοχος κάρτας διαρκείας διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής εντός 7 ημερών από την ημερομηνία απόκτηση του στην ΠΑΕ  ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ  και εντός 7 ημερών να επιστραφεί το αντίστοιχο τίμημά που έχει καταβάλει. Η µη άσκηση του ως άνω δικαιώματος εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας συνεπάγεται αυτόματα την ανεπιφύλακτη και σιωπηλή συναίνεση αποδοχής όλων των παραπάνω όρων.

Εισητήρια διαρκείας

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το όνομα σας
Το επώνυμό σας
Όνομα πατρός
Η ημερομηνία γέννησής σας
Η διεύθυνση κατοικίας σας
Αριθμός δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου
Ο αριθμός φορολογικού μητρώου σας
Ο αριθμός μητρώου ΑΜΚΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το email σας
Το τηλέφωνό σας

Επιλογή εισιτηρίου διαρκείας

Η παραλαβή της κάρτας διαρκείας θα γίνει με την προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας. Η πληρωμή μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά μέσω κατάθεσης στον λογαριασμό ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN GR63 0171 2320 0062 3214 6277 462Τράπεζα Πειραιώς. Στην περίπτωση αυτή στείλτε συμπληρωμένη την παρούσα αίτηση και το αποδεικτικό της πληρωμής στην Τράπεζα Πειραιώς στο email tickets@iraklis-fc.com.