29 Απριλίου, 2023

Στην ισοπαλία κόλλησανΗρακλής και ΑΕΛ  (1-1) σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες, ενώ η μπάλα πήγε στο δοκάρι τέσσερις φορές!

Η πρώτη μεγάλη στιγμή άνηκε στον Ηρακλή, με τον Άλεξιτς στο 27′ να σημαδεύει το δοκάρι, μετά από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ. Στο 36’, η ΑΕΛ απάντησε στα δοκάρια, με τον Νίνο να σημαδεύει αυτό του Παλαβράκη.

Ο Τομάς έβαλε με ωραίο σουτ μπροστά στο σκορ τους Θεσσαλονικείς στο 59’ και πέτυχε το 1-0, ενώ στο 67’ ο Πεντρόσο το σουτ του να σταματήσε στο δοκάρι.

Στο 76΄, ήταν η σειρά του Τσιριγώτη να βρει το δοκάρι της εστίας του Ηρακλή. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ με κοντινή προβολή έκανε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ηρακλής (Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Χειρίτραντας (54′ Κούστα), Άλεξιτς (78′ Κόκκορης), Τομάς, Κωστούλας, Βιτλής, Γιουμπιτάνα (83′ Κουντουριώτης), Σίλβα, Πατράλης.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (66′ Μαϊδανός), Θ. Παπαγεωργίου, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Νίνο (83′ Μαυριάς), Κ. Παπαγεωργίου (66′ Θωμαΐδης), Όγκμποε, Νικολιάς (66′ Τσιριγώτης), Πεντρόσο.