26 Απριλίου, 2023

Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί ,η προετοιμασία του Ηρακλή για την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με την Λάρισα.Οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Μίκρας με τον Σάκη Τσιώλη να δίνει έμφαση στην τακτική.

– Όπως αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος η αναμέτρηση Ηρακλής-Λάρισα θα διεξαχθεί στις 16:00 αντί για τις 13:45 όπως είχε προγραμματιστεί και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

– Ο Μάριος Κωστούλας που έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες θα απουσιάσει από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου.Ο Σεμπάστιαν Χρουσιέλ θα απουσιάσει απο τις αναμετρήσεις με Απόλλωνα Πόντου και Αναγέννηση Καρδίτσας ενω Κώστας Πανάγου που και αυτός συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου.

-Για τις διαπιστεύσεις των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε που επιθυμούν να καλύψουν την αναμέτρηση Ηρακλής- Λάρισα,θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο press@iraklis-fc.com με τα στοιχεία τους και το μέσο που εκπροσωπούν.Ισχύουν κανονικά οι κάρτες ΕΣΗΕΜ-Θ και ΠΣΑΤ.