24 Ιανουαρίου, 2023

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, μετά το ρεπό της Δευτέρας(23/1).Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’ βρέθηκαν στο γυμναστήριο και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.Προβλήματα λόγω τραυματισμών δεν υπάρχουν και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για τον Σάκη Τσιώλη.
Οι «κυανόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία του αύριο(25/1) με τον προπονητή της ομάδας ξεκινάει την προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Νίκη Βόλου.

Ο Σεμπάστιαν Χρουσιέλ αναφέρθηκε στο Iraklis-fc.com για την φετινή σεζόν αλλά και την συνέχεια της ομάδας στο φετεινό πρωτάθλημα:
«Ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη, ιστορική ομάδα που πάντα στοχεύει στη νίκη σε κάθε αγώνα.Πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει, δηλαδή στην ελίτ. Είμαστε σχεδόν στο τέλος του πρώτου μισού της σεζόν, έχουμε ακόμα μερικά παιχνίδια και δείχνουμε να είμαστε σε καλό δρόμο.Στην αρχή της σεζόν δεν τα καταφέραμε αλλά μόλις άλλαξε προπονητής η ομάδα σηκώθηκε, και πάει καλά πλησιάζοντας στον στόχο.Όλα πάνε όπως τα θέλουμε ,αλλά έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε.Για μένα η φετινή χρονιά ήταν καλή. Μέχρι στιγμής, έχω παίξει όλα τα ματς, έχω πετύχει ένα γκολ».

Συνεχίζοντας ο αμυντικός του Ηρακλή συμπλήρωσε:

«Όπως είπα και πριν, ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ιστορική ομάδα, από τις πιο αναγνωρίσιμες στην Ελλάδα. Αυτό μεταφράζεται σε τεράστιο αριθμό φιλάθλων, οι οποίοι λείπουν από την Σούπερ Λίγκ1.Το επίπεδο της Σούπερ Λίγκ 2 μοιάζει με το επίπεδο του πολωνικού.Στην Πολωνία δουλεύουν περισσότερο στη φυσική κατάσταση ενός ποδοσφαιριστή και στην Ελλάδα εστιάζουν περισσότερο στην τεχνική και την τακτική.Μου αρέσει πολύ να ζω στη Θεσσαλονίκη. Προσαρμόσθηκα γρήγορα εδώ. Υπάρχουν πολλά ωραία μέρη για να επισκεφτείτε εδώ, υπάρχουν πολλά να κάνετε. Μια μοναδική πόλη με υπέροχη ατμόσφαιρα. Ό,τι χρειαστείς, θα βρεις εδώ, δεν μπορείς να παραπονεθείς για τίποτα.
Για τον Πρεζεκ Μυστκόφσκι είπε:
«Είμαι χαρούμενος που πρόσφατα ήρθε στην ομάδα ένας συμπατριώτης μου, ένας πολύ καλός παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και να φέρει πολλά στην ομάδα. Προσπαθώ να τον βοηθήσω όσο μπορώ για να εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον.