17 Ιανουαρίου, 2023

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηρακλή για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’.Οι «κυανόλευκοι» ουσιαστικά προπονήθηκαν σε δυο γκρούπ.Νωρίς το μεσημέρι έκαναν προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν στην Λάρισα.Οι υπόλοιποι έπαιξαν φιλική αναμέτρηση με την Κ-19.Ο Σάκης Τσιώλης χρησιμοποίησε και τα δυο νέα μετεγραφικά αποκτήματα, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής.Τόσο ο Πρέζεκ Μυστκόφσκι όσο και ο Αριστείδης Κόκκορης αγωνίστηκαν καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Ανάλογους αγώνες προπονητικού χαρακτήρα με την Κ-19 θα υπάρχουν σχεδόν κάθε εβδομάδα, προκειμένου ο τεχνικός του Ηρακλή να έχει εικόνα από αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

Η αυριανή προπόνηση(18/1) θα διεξαχθεί το πρωί στο Καυτανζόγλειο στάδιο.

-Ανακοινώθηκαν οι αριθμοί που θα φορούν τα νέα μετεγραφικα αποκτήματα της ομάδας.Ο Αριστείδης Κόκκορης επέλεξε το 72 και ο Πρέζεκ Μυστκόφσκι το 45

Τέσσερεις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Σεμπάστιαν Χρουσιέλ.Ο 24χρονος αμυντικος θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό.

Διαπιστεύσεις για τον αγωνα ΗΡΑΚΛΗΣ- ΠΑΟΚ Β΄

ποιοσδήποτε σταθμός αιτηθεί αδειας για μετάδοση στιγμιοτύπων, τηλεοπτικών ή ραδιοφωνικών, στέλνει αίτημα στην ΕΡΤ και στο email: athlitiko@ert.gr με κοινοποίηση, στο press@superleague2.gr  και στο  press@iraklis-fc.com.Βάσει του σχετικού νόμου, χωρίς άδεια από την ΕΡΤ δεν έχει δικαίωμα μετάδοσης τριλέπτων.

-Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα παραβρεθούν στο Καυτανζόγλειο για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’ θα πρέπει να αποστείλουν αίτημα στο press@iraklis-fc.com μέχρι την Πέμπτη(19/1) και ώρα 15:00.Ισχύουν κανονικά οι κάρτες ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΜΘ.