6 Αυγούστου, 2022

Η επιλογή των άμεσων συνεργατών αποτελεί πάντα το πιο σημαντικό κομμάτι για έναν προπονητή.Ο Κωστας Γεωργιάδης φαίνεται να νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος από την σύνθεση του προπονητικού τιμ, καθώς πρόκειται για άτομα που έχει συν εργαστεί μαζί τους και βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος.

Ο Βαγγέλης Ντίσιος αποτελεί το Alter Ego του Κώστα Γεωργιάδη,Συνεργάζονται για πολλά χρόνια και αυτό τους έχει δώσει την ευχέρεια να συνεννοούνται με «κλειστά μάτια».

Η γνώση στην ισπανική γλώσσα είναι ένα περισσότερο εφόδιο στις προπονήσεις της ομάδας, καθως υπάρχει άμεση επαφή με τους λατινοαμερικάνους του Ηρακλή.

Ο Πασχάλης Έλκας θα βρίσκεται και αυτός για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον Ηρακλή. Με τον Κώστα Γεωργιάδη έχουν συνεργαστεί στην Τρίγλια και στην Βέροια. Είναι ο άνθρωπος που προσπαθεί να έχει στα «ύψη» την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών.Είναι σημαντικό ότι στην περσινη σεζόν ο Ηρακλής είχε σχεδόν μηδενίσει τους μυϊκούς τραυματισμούς, κάτι για τον οποίο ευθύνεται ο γυμναστής της ομάδας.

Νέο μέλος του προπονητικού τιμ αποτελεί ο Πάρης Λεωνιδάκης ως αναλυτής της ομάδας, βοηθώντας καθημερινά στις προπονήσεις αλλά και στο σκάουτιγκ των υποψήφιων ποδοσφαιριστών και αντιπάλων ομάδων κατά την διάρκεια της σεζόν.