6 Ιουνίου, 2024

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ διάρκειας 2 ετών, υπέγραψαν 3 νεαροί ποδοσφαιριστές από την Κ19 της ομάδας μας.

Ο λόγος για τους Βασίλη Ευθυμιάδη, Ηλία Μωυσίδη και Περικλή Μπαραχάνο, οι οποίοι δήλωσαν πανευτυχείς για το τεράστιο άλμα που κάνουν στην ποδοσφαιρική τους καριέρα. Ειδικά για τον Βασίλη Ευθυμιάδη, ο οποίος είναι γηγενής παίκτης των Ακαδημιών του ΗΡΑΚΛΗ και δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με τα χρώματα άλλης ομάδας, αυτό ήταν ένα όνειρο ζωής, ν’ αγωνιστεί δηλαδή με τα “κυανόλευκα” που τόσο πολύ αγαπά, ενώ ανάλογα συναισθήματα έχουν και τα άλλα δύο παιδιά που έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις με την μέχρι τώρα εξέλιξή τους!

Με την προώθηση στην αντρική ομάδα των 3 νεαρών ποδοσφαιριστών, φαίνεται η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Συλλόγου μας και το γεγονός αυτό συνιστά μία μεγάλη επιτυχία, που σίγουρα θέλει φυσικά και μία συνέχεια με την ανάδειξη ταλέντων που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τους 3 νεαρούς της Κ19, είχε επιλέξει και αξιολογήσει αναλόγως ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος και τους πήρε στην προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ στο Καρπενήσι το καλοκαίρι, ενώ και ο Περικλής Αμανατίδης που ανέλαβε αμέσως μετά τα προπονητικά ηνία της ομάδας εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για την αξία των τριών παιδιών. Την ίδια θετική άποψη είχε και ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος διέκρινε το ταλέντο και των τριών παικτών, με τη Διοίκηση να προχωρά στη σύναψη επαγγελματικών συμβολαίων, με την ελπίδα και οι τρεις νεαροί να δικαιώσουν τις προσδοκίες όλων μέσα στην ομάδα μας!

Οι Βασίλης Ευθυμιάδης, Ηλίας Μωυσίδης και Περικλής Μπαραχάνος υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους, παρουσία του προπονητή τους στην Κ19, Μπάμπη Μαυρίδη και του Υπεύθυνου των Ακαδημιών του ΗΡΑΚΛΗ, Ηλία Ευθυμιάδη.