19 Μαΐου, 2024

Η ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ του ΗΡΑΚΛΗ έκανε το χρέος της στο πρώτο παιχνίδι του FINAL 4, επικρατώντας του Ερμή Σχηματαρίου και σήμερα στις 4 το απόγευμα έχει μπροστά της μία ακόμη πρόκληση στον τελικό, αντιμετωπίζοντας τον Πανιώνιο, με έπαθλο την άνοδο στην BASKET LEAGUE.

Μπορεί μέσα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων να αγωνίζονται μόνο οι 12 παίκτες του μπασκετικού ΗΡΑΚΛΗ, έχοντας φυσικά τη στήριξη όλου του τεχνικού επιτελείου, όμως η ομάδα σήμερα δεν θα είναι μόνη της. Θα έχει κοντά της, στο πλευρό της, χιλιάδες “κυανόλευκους” οπαδούς που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα και διψούν για τη νίκη και την πολυπόθητη άνοδο, αλλά και ακόμη περισσότερους φίλους του ΗΜΙΘΕΟΥ που έστω και από μακριά θα δίνουν ώθηση στα παιδιά του ΗΡΑΚΛΗ μας για να κατακτήσουν το μεγάλο στόχο τους!

Από αυτό το ραντεβού με την ιστορία, δεν θα μπορούσε να λείπει κανείς από το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΗΡΑΚΛΗ. Διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές και εργαζόμενοι στην ΠΑΕ, ενώνουμε τις καρδιές και τη φωνή μας και γινόμαστε ένα. Όπως άλλωστε ΕΝΑ είναι όλος ο Σύλλογος, όλη η οικογένεια του ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!

“Εμπρός παιδιά του ΗΡΑΚΛΗ, αγώνων ώρα φτάνει”……