12 Φεβρουαρίου, 2024

Μία ημέρα μετά τη σπουδαία επικράτηση με 1-0 επί ενός δύσκολου και ποιοτικού αντιπάλου, όπως είναι η Νίκη Βόλου και η ομάδα μας επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων και προετοιμασίας, καθώς ακολουθεί την Τετάρτη η εκτός έδρας δοκιμασία με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο.

Όπως ήταν φυσικό, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας έβλεπε κανείς μόνο χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα, απόρροια της νίκης και των τριών βαθμών που κατακτήθηκαν με πολύ κόπο και συνεχή προσπάθεια απ’ όλους όσοι αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα.

Ωστόσο, ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης και το τεχνικό τιμ, προσγείωσαν γρήγορα τους ποδοσφαιριστές, λέγοντάς τους ότι τα πανηγύρια πρέπει να σταματήσουν, αφού η ομάδα έχει μπροστά της έναν αγώνα που πρέπει πάση θυσία να τον κερδίσει ώστε να έχει βλέψεις για την πεντάδα και τα play off.

Αυτό που επισήμανε ο Περικλής Αμανατίδης είναι πως για να έχει αξία η νίκη με τους Βολιώτες, είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια, αρχής γενομένης με τον Απόλλωνα και ακολούθως με τον Καμπανιακό.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν στην κυριακάτικη αναμέτρηση, έκαναν αποθεραπεία, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έπαιξαν εσωτερικό δίτερμα, όπου το “παρών” έδωσαν και 6 ποδοσφαιριστές από την Κ-19.