30 Ιανουαρίου, 2024

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το ποδοσφαιρικό τμήμα μας σε μία λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ATHINA PALACE.

Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και το κλίμα εγκάρδιο και άκρως οικογενειακό, με τους “παλιούς” να υποδέχονται με θέρμη όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας και να τους καλωσορίζουν.

Το “παρών” έδωσε ο μεγαλομέτοχος, Στράτος Ευγενίου και σύσσωμο το Δ.Σ της ΠΑΕ, ο Team Manager, Βαγγέλης Αγγελής, ο Γενικός Αρχηγός, Μανώλης Χασεκίδης, το τεχνικό επιτελείο και το λοιπό τιμ, όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς και όλοι όσοι εργάζονται για την ομάδα.

Ευχές για τη νέα χρονιά και χαιρετισμό σε όλους, απηύθυναν ο μεγαλομέτοχος, Στράτος Ευγενίου, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Ιωακειμίδης και ο προπονητής της ομάδας μας, Περικλής Αμανατίδης.

Ο κύριος Ευγενίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, η οποία ήταν μία ευγενική χορηγία από τους φούρνους FARINA των αδερφών Κίτσιου στον Βόλο. Τυχερός της βραδιάς στάθηκε ο Γενικός Αρχηγός, Μανώλης Χασεκίδης, ο οποίος με το ποσό των 600 ευρώ, που αντιστοιχεί στο φλουρί, θα δεξιωθεί τις προσεχείς ημέρες, όλη την ομάδα!