13 Μαΐου, 2024

Με την πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’ στο γήπεδο της Νεάπολης (Μακεδονικού).

Το πρόγραμμα της προπόνησης αναλώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του στην τακτική, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε και στις στατικές φάσεις, με χτυπήματα φάουλ και κόρνερ σε θέση άμυνας κι επίθεσης.

Ο προπονητής μας, Σούλης Παπαδόπουλος, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ Β’ εκτός από πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, μέχρι στιγμής βέβαια, είναι μία αρκετά καλή και δουλεμένη ομάδα, νεανική, που παίζει ελεύθερα και γι’ αυτό πρέπει να υπάρξει σοβαρότητα και πειθαρχία σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο κόουτς του ΗΡΑΚΛΗ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα μας παίζει πάντα για τη νίκη, ανεξαρτήτως έδρας ή αντιπάλου κι αυτό θα επιδιώξει και στον αγώνα της Τετάρτης.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος επισήμανε ότι η νίκη στο τοπικό ντέρμπι αποτελεί μονόδρομο για 3 λόγους. Την πρωτιά στα play out, το αήττητο και το γόητρο, κάτι που θα προσπαθήσουν να επιτύχουν με κάθε τρόπο οι παίκτες του.

Ως επιβράβευση για τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλη τη χρονιά, ο κύριος Παπαδόπουλος θα πάρει μαζί του στην αποστολή του αυριανού αγώνα όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, κάτι που θα κάνει και στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Καμπανιακό. Όσον αφορά τον αυριανό αγώνα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν 2 με 3 αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.