12 Φεβρουαρίου, 2024

Ευφορίας συνέχεια για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΗΡΑΚΛΗ, καθώς η μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας με τη Νίκη Βόλου γιορτάστηκε δεόντως, με μπροστάρηδες φυσικά τους ένθερμους φίλους της!

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Δευτέρας, σε μία άκρως “κυανόλευκη” βραδιά σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή του Χορτιάτη, φίλοι της ομάδας έκαναν το τραπέζι σε ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο, εργαζόμενους στην ΠΑΕ και φυσικά στα μέλη της Διοίκησης, την οποία εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Ηλιάδης.Τα μέγιστα συνέβαλε και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, γνωστός για τα “κυανόλευκα” αισθήματά του, ο οποίος φρόντισε και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε όλη η αποστολή της ομάδας μας να περάσει μία αξέχαστη βραδιά, με απολαυστικές λιχουδιές και εδέσματα.

Λαός και ομάδα έστειλαν ένα μήνυμα ενότητας δείχνοντας τον δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί για να βρεθεί ο ΗΡΑΚΛΗΣ εκεί όπου τον θέλουν οι χιλιάδες οπαδοί του!

Οι φίλαθλοι της ομάδας υποσχέθηκαν σε παίκτες και προπονητές ακόμη μεγαλύτερη στήριξη και συμπαράσταση στη συνέχεια του πρωταθλήματος, με τους παίκτες να παίρνουν δύναμη από τον κόσμο για να τα δώσουν όλα για την επίτευξη των στόχων.

ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!