24 Φεβρουαρίου, 2024

Τα “ρέστα” του πάει να παίξει ο ΗΡΑΚΛΗΣ στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ Β’ στην πρωτεύουσα, καθώς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση στο “Σεραφείδιο” Αθλητικό Κέντρο κρίνονται ουσιαστικά οι κόποι μίας χρονιάς για την ομάδα μας, όσον αφορά την είσοδό της στην πρώτη πεντάδα και τα play off.

Σε περίπτωση νίκης, η ομάδα μας θα κρατά την τύχη στα χέρια της, ενώ σε ισόπαλο αποτέλεσμα, θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για “στραβοπατήματα” των συνδιεκδικητών της.

Λίγο πριν την αναχώρησή της για την Αθήνα, η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το κυριακάτικο παιχνίδι με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν ταχύτητες και παιχνίδια 6 εναντίον 2, και ολοκληρώθηκε με στατικές φάσεις, με έμφαση στις εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ σε θέση επίθεσης.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τεχνικό τιμ είναι η απουσία του Σεμπαστιάν Χρουσιέλ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου. Ο προπονητής, Περικλής Αμανατίδης επέλεξε για τον κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ Β’ 21 ποδοσφαιριστές (αναλυτικά η αποστολή στα social media της ομάδας).