8 Φεβρουαρίου, 2024

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου στο γήπεδο της Χαλάστρας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Οι προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Μίκρας διεξάγονται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς η σημασία και η κρισιμότητα του επερχόμενου παιχνιδιού είναι πολύ μεγάλη, με τη Νίκη Βόλου να είναι από τις κορυφαίες και πιο δύσκολες ομάδες της κατηγορίας.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Περικλής Αμανατίδης και το τεχνικό τιμ βλέπουν με ικανοποίηση τους καινούργιους παίκτες να προσαρμόζονται μέρα με τη μέρα στις αγωνιστικές απαιτήσεις, γνωρίζοντας τα συστήματα, τον τρόπο παιχνιδιού και τους συμπαίκτες τους όλο και καλύτερα.

Όσον αφορά το θέμα των τραυματιών, ο Γιάννης Δοϊρανλής ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται σε μία εβδομάδα να μπει στις ομαδικές προπονήσεις, ο Ντέγιαν Γκάγιτς είναι έτοιμος και προπονείται κανονικά, ενώ ο Δημήτρης Σγουρής, που ταλαιπωρήθηκε από πολύμηνο τραυματισμό, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα επανέλθει με την υπόλοιπη ομάδα από τη Δευτέρα.