19 Ιουνίου, 2023

Πρώτος σκόρερ της Superleague2 αναδείχθηκε ο Κόστα Άλεξιτς έχοντας σημειώσει 19 τέρματα στην σεζόν που ολοκληρώθηκε.Ο επιθετικός του Ηρακλή σχολιάζοντας στο iraklis-fc.com τόνισε:

«Είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν περίμενα.Δεν είχα στόχο τα γκολ αλλά να βοηθήσω την ομάδα μου.Πριν το πρωτάθλημα μιλώντας με τον πατέρα μου μου είπε ότι θα μπορούσα να πετύχω 8-9 γκολ,ούτε εγώ πίστευα ότι θα έβαζα περισσότερα.Αυτό όμως οφείλεται στην ομάδα, στους συμπαίκτες μου και στους φιλάθλους.Όλοι με βοήθησαν , ο φροντιστής μας ο Γιώργος Σιάγας, ο φυσιοθεραπευτή μας, ο κόσμος που με πώρωνε,ήταν στοιχεία που με οδήγησαν να είμαι ο πρώτος σκόρερ».

Συνεχίζοντας ο Κόστα Άλεξιτς συμπλήρωσε:

«Δεν αποτελεί ρεκόρ καριέρας, αλλά ρεκόρ ζωής. Τόσα γκολ δεν βάζω ούτε στην προπόνηση.Όμως ο Ηρακλής είναι μια επιθετική ομάδα και φυσικά έχει ποδοσφαιριστές που στηρίζουν την επίθεση με ασίστ όπως είναι ο Ματίας Τόμας.Ο Ηρακλής δεν είναι ομάδα για να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία.Εχει τεράστια δυναμική, εγκαταστάσεις, ποιοτική ομάδα και ανθρωπους που ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα.Νομίζω ότι λίγες ομάδες στην Ελλάδα έχουν τέτοια προοπτική.Θα πρέπει και άξιζε να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία».

Καταλήγοντας ο επιθετικός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στους φιλάθλους της ομάδας λέγοντας:«Ένιωσα απίστευτη αγάπη και υποστήριξη.Ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους αλλα δεν μπορούσα. Έδωσα όσες φανέλες είχα και δεν μου έμεινε καμία για εμένα! Αξίζει πολλά αυτός ο κόσμος»