11 Οκτωβρίου, 2023

“Κρύα” ήττα για την ομάδα μας στο “AEL FC ARENA”, καθώς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague 2, έχασε με σκορ 1-0 από την γηπεδούχο ΑΕΛ, λίγα λεπτά πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του αγώνα.

Σ’ ένα παιχνίδι μέτριο, που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κρατήσουν αρχικά ανέπαφη την εστία τους και κατά δεύτερο λόγο να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν μία ανούσια ελαφρά εδαφική υπεροχή, χωρίς ωστόσο να γίνουν απειλητικοί στην εστία της ομάδας μας, παρά μόνον στο 45′ όταν ο Βελλίδης απέκρουσε με υπερένταση την εξ επαφής καρφωτή κεφαλιά του Πεντρόζο.

Μόλις στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, η ομάδα μας έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, όταν ο Κουντουριώτης ξεπέρασε από τα αριστερά δύο αντιπάλους του και έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Κούστα, το πλασέ του οποίου όμως απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο ο Σουλούκος.

Η συνέχεια κινήθηκε στο ίδιο αργό τέμπο, χωρίς καμία ομάδα να μπορεί να βρει τις ευκαιρίες για γκολ, με τις δύο άμυνες να εξουδετερώνουν με ευκολία τις αντίπαλες επιθετικές ενέργειες.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα ολοκληρωνόταν με το “στείρο” 0-0, τελικά η Λάρισα ευτύχησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 87′, όταν έπειτα από αδράνεια στην άμυνα του ΗΡΑΚΛΗ, ο Κοσονού από το ημικύκλιο της περιοχής σούταρε, με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Βελλίδη, που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Α.Ε.Λ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (66′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Παπαγεωργίου (66′ Κοσονού), Αντράντα, Όγκμποε, Πεντρόζο, Μαυρίας (91′ Γιανναράκης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βελλίδης, Χειρίτραντας, Βιτλής, Γκμπενιόν, Χρουσιέλ, Έμπο (46′ Τόρες), Λύγκας (79′ Γκάγιτς), Δοϊρανλής, Κούστα (58′ Στοΐσεβιτς), Σίλβα, Κουντουριώτης (79′ Τσουμάνης).