7 Οκτωβρίου, 2023

Με όλο και πιο εντατικές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 16:00 το απόγευμα στη θεσσαλική πόλη.

Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο της Τρίγλιας, με το κύριο μέρος του προγράμματος να περιλαμβάνει οικογενειακό δίτερμα, το οποίο έδωσε στον κόουτς Σάκη Τσιώλη τη δυνατότητα για επαναξιολόγηση της ετοιμότητας του δυναμικού αλλά και για τον σχεδιασμό των τακτικών των πλάνων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή, Θάνος Κούρτογλου, έδωσε το “παρών” στο γήπεδο της Ευκαρπίας, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ Β’ – ΑΕΚ Β’, ώστε να βγάλει συμπεράσματα για τις δύο ομάδες τις οποίες θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Στράτος Ευγενίου έκανε το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο σε εστιατόριο της περιοχής, παρουσία και των υπολοίπων μελών της Διοίκησης, εμψυχώνοντας την “κυανόλευκη” αποστολή για το επερχόμενο δύσκολο και κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ. Το κλίμα ήταν ευχάριστο και άκρως οικογενειακό, ενδεικτικό και της ανακούφισης που ένιωσαν άπαντες στην ομάδα μας, με το αίσιο τέλος της υπόθεσης “Μάρα”, που αποτελούσε τεράστιο εμπόδιο στην επιβίωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.