25 Νοεμβρίου, 2022

Ήττα για την ομάδα του Ηρακλή με 2-3 απο τον Παναθηναϊκό στο Καυτανζόγλειο.Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη αν και προηγήθηκε στο σκορ, έχασε στις καθυυστερήσεις της αναμέτρησης με γκολ του Σαρδέλη

Ο Ηρακλής κατάφερε να προηγηθεί στο 12’ όταν ο Πατράλης βρέθηκε σε θέση βολής ,ο Ξενόπουλος απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Ματίας Τόμας πέτυχε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο ανέτρεψαν το σκορ με δυο τέρματα του Μπιλάλ πετυχαίνοντας αρχικά το 1-1 στο 34’ και στο 43′ με πανομοιότυπο τρόπο νίκησε ξανά τον Βελλίδη για το 1-2.

Η ισοφάριση ήρθε στο 52’ όταν ο Γιουμπιτάνα κέρδισε πέναλτι και ο Μελούνοβιτς ευστόχησε από κάνοντας για τον Ηρακλή (2-2).

Στο 90+2′ ο Σαρδέλης, οποίος είχε περάσει ως αλλαγή, πλάσαρε τον Βελλίδη πετυχαίνοντας το 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ηρακλής (Προπονητής: Κώστας Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Α. Παπαστεριανός, Βιτλής, Σίλβα (89′ Κουντουριώτης), Γιουμπιτάνα, Πατράλης, Άλεξιτς (46′ Μελούνοβιτς), Τόμας, Τότσκα.

Παναθηναϊκός Β’ (Προπονητής: Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (66′ Ανδρικόπουλος), Εμπό, Σιδεράς, Μαρτίνης, Βουτσάς, Ηλιάδης (59′ Σερπέζης), Αθανασακόπουλος, Ρόμπι, Τερεζίου, Μπιλάλ (66′ Σαρδέλης).