12 Ιανουαρίου, 2023

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα του Ηρακλή, μετά το ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων.Ο Σάκης Τσιώλης ξεκίνησε ουσιαστικά την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Λάρισας.Έμφαση δόθηκε στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα,αλλά και στην επιθετική και αμυντική λειτουργία. Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Ηρακλή είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα λόγω τραυματισμών ή τιμωριών.

-Ειδικό εκδοτήριο και κερκίδα θα υπάρχει για τους φιλάθλους του Ηρακλή στο AEL FC ARENA για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Λάρισας, καθώς επιτράπηκε η μετακίνηση φιλάθλων απο την αστυνομία και το αρμόδιο υπουργείο.

-Ορίστηκαν από την Κ.Ε.Δ οι διαιτητές για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Λάρισας.Πρώτος δικαιτητής Τακίδης(Κιλκίς) με βοηθούς:Τζώτζιο και Καραγιάννη(Θράκης).Τέταρτος διαιτητής:Αργυρός(Πέλλας)

-Το Σάββατο(14/1) θα αγωνιστεί η Κ-19 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Λάρισας.Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Κοιλάδος και θα ξεκινήσει στις 12:30