5 Νοεμβρίου, 2022

Εξαιρετικό ξεκίινημα για την Κ-19 του Ηρακλη στο πρωτάθλημα της Σουπερ Λίγκ 2 , καθώς επικράτησε με 6-1 του Αλμωπού Αριδαίας στην Μίκρα.

Χωρίς να έχει συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Ηρακλής προηγήθηκε με τον Αδαμίδη.Η συνέχεια ήταν ανάλογη καθώς στο 6’ ο Μαρνέρης με σούτ πέτυχε το 2-0.Ο Ηρακλής ήταν καταιγιστικός και στο 9’ πάλι με τον Αδαμίδη έγινε το 3-0.Η πίεση του Ημίθεου συνέχισε να αποδίδει με τον Αδαμίδη να σημειώνει χατ τρικ και να πετύχει το 4-0 στο 36’. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-1 στο 43’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.Το ημίχρονο έληξε με 5-1 μετα απο κεφαλιά του Μόρθανου στο 45’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής του Ηρακλή έκανε αρκετές αλλαγές και πάλι η ομάδα σε πολύ καλή μέρα.Ο Σταυρίδης στο 63’ πέτυχε τέρμα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ(!) και στην συνέχεια η ομάδα είχε αρκετές ευκαιρίες , καθώς τρεις φορές η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε μεΕξαιρετικό ξεκίινημα για την Κ-19 του Ηρακλη στο πρωτάθλημα της Σουπερ Λίγκ 2 , καθώς επικράτησε με 6-1 του Αλμωπού Αριδαίας στην Μίκρα και τον Ηρακλή να κατακτάει τους πρώτους του βαθμούς.

Ηρακλής(Μπάμπης Μαυρίδης): Σόβα,Ευθυμιάδης,Τσάρα, Καούρας,Μπραζιώτης,Κεσσόπουλος, Μωυσιάδης,Μπαχράνος,Άδαμίδης,Μαρνέρης,Μόρθανος

Στο β΄ημίχρονο αγωνιστηκαν και οι :Κουζούνιας,Μαυρίδης,Κοκκινίδης,Παπαδόπουλος και Σταυρίδης.