16 Οκτωβρίου, 2022

Φιλική νίκη για την ομάδα του Ηρακλή που επικράτησε με 2-1 στο Καυτανζόγλειο(κεκλεισμένων των θυρών) της Δόξας Δράμας.

Ο Τόμας στο 7’ πέτυχε το 1-0, μετά από σουτ του Άλεξιτς η μπάλα κατέληξε πάνω του και με κοντινό πλασέ πέτυχε το γκολ. Στο 17’ ο Χρουσιέλ τραυματίστηκε σε σύγκρουση με αντίπαλο ποδοσφαιριστή και χρειάστηκε να διακομιστεί στο Παπαγεωργίου για περαιτέρω εξετάσεις, καθώς ο αγώνας διακόπηκε για πέντε λεπτά προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Στο 50’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι,καθώς η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Νταμιάν Σίλβα και ο Βάντερσον νίκησε τον Παλαβράκη πετυχαίνοντας το 1-1.

Στο 64’ ο Γιουμπιτάνα υποδέχτηκε την μπάλα στην μικρή περιοχή και με γυριστό σουτ σημείωσε το 2-1.

Μεγάλη ευκαιρία είχε ο Κουντουριώτης στο 72’ που δέχτηκε κάθετη πάσα από τον Γιουμπιτάνα, βρέθηκε σε θέση βολή και κρέμασε τον Καραδαή όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Ο Πατράλης θα μπορούσε να σκοράρει στο 82’ όταν την κεφαλιά του την έδιωξε σε κόρνερ ο Καραδαής.

ΗΡΑΚΛΗΣ( Κώστας Γεωργιάδης):Βελλίδης(46’ Παλαβράκης), Πανάγου(80’ Μπαλικτσής), Βιτλής(46’ Σενγκιέρκης),Κωστούλας, Χρουσιέλ(20’ Σιούτας), Δορής(46’ Πατράλης),Μ.Παπαστεριανός(46’ Νταμιάν Σίλβα), Τότσκα(46’ Κραγιόπουλος), Άλεξιτς(46’ Γιουμπιτάνα),Τόμας(80’ Χειρίτραντας),Μανουσάκης(46’ Κουντουριώτης)

Δόξα Δράμας(Κυριάκος Κετσιεμενίδης):Καράδαης, Θεοδοσιάδης(46’ Βάντερσον),Κυριακίδης(61’  Ιορδανίδης ), Φραγκούλης.Μκρτσιάν, Τζελίδης(71’ Περδίσης),Μπλιός,Πιστόλης(80’ Οικονομίδης), Πιρές,Κόντος(67’ Χατζηκυριάκου),Παπαδόπουλος Θοδ(83’  Ρούτσης)