12 Οκτωβρίου, 2023

Με άδεια χέρια επέστρεψε από τη Λάρισα η “κυανόλευκη” αποστολή, καθώς δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς, χάνοντας τελικά το παιχνίδι στο 87′ με 1-0.

Η επόμενη μέρα βρήκε την ομάδα μας να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, με τον κόουτς Σάκη Τσιώλη, πριν την προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, να μιλάει στους παίκτες του και να τους αναλύει τα κομμάτια του χθεσινού αγώνα, επισημαίνοντας τα λάθη που έγιναν και έφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, ο προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ, προσπάθησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του, λέγοντάς τους ότι πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι και να δείξουν ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο απ’ ότι τις 3 πρώτες αγωνιστικές.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για περισσότερο από ένα ημίχρονο στον αγώνα με την ΑΕΛ, ακολούθησαν το καθιερωμένο πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα με την Κ19.

Για την ιστορία, οι “μεγάλοι” επικράτησαν με 5-2, με τέρματα των Μπαλικτσή Μ, Ζησόπουλου, Τσουμάνη και δύο γκολ του Μόρθανου που αγωνίστηκε και με τους “μικρούς”. Για την Κ19, σκόραρε δύο φορές ο Βλαχοδήμος.