23 Δεκεμβρίου, 2022

Στην Μίκρα προπονήθηκε σημερα το πρωϊ η ομάδα του Ηρακλή.Όσοι ποδοσφαιριστες αγωνίστηκαν κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι είχαν κανονικό πρόγραμμα.

Από την προπόνηση απουσίαζαν καθώς πήραν ειδική άδεια Μελούνοβιτς και Άλεξιτς που πήγαν στην πατρίδα του ο Χρήστος Κουντουριώτης και ο Κώστας Πανάγου που ταξίδεψαν για την Αθήνα.Ο Σάκης Τσιώλης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές για τα Χριστούγεννα και η επιστροφή στις προπονήσεις θα είναι την επόμενη Τετάρτη(28/12).

-Επόμενη αναμέτρηση για τον Ηρακλή θα είναι εκτός έδρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας και ο αγώνας ορίστηκε την Τρίτη(3/1) στις 14:45

-Πριν την προπόνηση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Στράτος Ευγενίου μαζί με τον Γρηγόρη Φανάρα βρέθηκαν στα αποδυτήρια της ομάδας και μετέφεραν τις Χριστουγεννιάτικες ευχές τους, στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και το προπονητικό τιμ βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και παρέλαβαν δώρα απο τους χορηγούς της ΠΑΕ εν όψει των Χριστουγέννων.

Παράλληλα η ΠΑΕ Ηρακλής θέλει να ευχαριστήσει τις εταιρίες Condito, Thesscafe και Tsakirisfamily για την ευγενική τους χορηγία και εύχεται Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα.