28 Σεπτεμβρίου, 2023

Με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 16:00 το απόγευμα στο Καυτανζόγλειο, κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των γνωστών προβλημάτων με την αδειοδότηση του Σταδίου.

Ο κόουτς Τσιώλης και το τεχνικό επιτελείο, προσπαθούν να κρατήσουν τους παίκτες προσηλωμένους αποκλειστικά και μόνο στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί και να μείνουν ανεπηρέαστοι από όσα διαδραματίζονται στην υπόθεση Μάρα, που αποτελεί “βραχνά” και “αγκάθι” για την επόμενη μέρα και την επιβίωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Άπαντες έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και δηλώνουν αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για να κατακτηθεί η νίκη και οι 3 βαθμοί.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση σε δύο γκρουπ, το ένα με την καθοδήγηση του Σάκη Τσιώλη, και το δεύτερο υπό την επίβλεψη του άμεσου συνεργάτη του, Θάνου Κούρτογλου.

Κάθε γκρουπ εκτέλεσε τακτικές ασκήσεις σε μικρούς χώρους και τελειώματα μέσα από αγωνιστικές ενέργειες. Στη συνέχεια, τα δύο γκρουπ ενώθηκαν και προπονήθηκαν στην ομαδική τακτική. Από πλευράς φυσικής κατάστασης, η προπόνηση είχε υψηλή ένταση.