18 Σεπτεμβρίου, 2023

Με την τύχη τους τα έχουν ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ της ομάδας μας, καθώς παρά τις ευκαιρίες και την καθολική υπεροχή, δεν κατάφεραν να νικήσουν και να προκριθούν στον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Κοζάνη, αλλά γνώρισαν απρόσμενη ήττα, βάσει απόδοσης, με σκορ 2-1.

Η επόμενη μέρα βρήκε άπαντες στην “κυανόλευκη” οικογένεια με σκυμμένα κεφάλια, στενοχώρια και κατήφεια, όμως ο Σάκης Τσιώλης, προσπαθεί από την πρώτη κιόλας στιγμή να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, λέγοντάς τους ότι “απλά χάθηκε μία μάχη κι όχι ο πόλεμος”. Άλλωστε, την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα της Superleague 2, με την ομάδα μας να δίνει εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Πολίχνης, με τη νίκη να αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο, αφού η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Έτσι λοιπόν, εκτός της σωστής προετοιμασίας, πρέπει να βρουν οι παίκτες την καλή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση, ώστε να παρουσιάσουν ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο στη δύσκολη συνέχεια που τους περιμένει και να μη σταθούν στο άτυχο χθεσινό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά την προπόνηση της Δευτέρας, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν για 45 λεπτά ή και περισσότερο, έκαναν την καθιερωμένη αποκατάσταση, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα υψηλής έντασης και τακτικής.