7 Μαρτίου, 2024

Ενώ από το πρωί εξασφαλίστηκε το παραχωρητήριο από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Αριδαίας κι έπειτα από τον επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησε εκπρόσωπος της Superleague 2 στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, η διοργανώτρια αρχή, ως όφειλε, προχώρησε στον ορισμό του αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ τη Δευτέρα στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Ωστόσο, με έγγραφο που απέστειλε στις 2 το μεσημέρι η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας προς τη Superleague 2, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε άμεσα την ΠΑΕ, ότι το γήπεδο δεν πληροί όλες τις προϋποθέσεις τέλεσης ποδοσφαιρικού αγώνα κι έτσι δεν μπορεί να δώσει έγκριση για τη διεξαγωγή του.

Κατόπιν διαβουλεύσεων, Αστυνομία και Λίγκα πρότειναν στην ΠΑΕ να γίνει το παιχνίδι στο γήπεδο της Αριδαίας κεκλεισμένων των θυρών, κάτι το οποίο βρήκε κάθετα αντίθετους τους ανθρώπους της ΠΑΕ, οι οποίοι παλεύουν για να διεξαχθεί ο αγώνας με την παρουσία των φιλάθλων μας.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που υπήρξαν αρνητικές απαντήσεις από τα γήπεδα της Κατερίνης και της Κοζάνης στα αιτήματα της ΠΑΕ για διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της Δευτέρας στα γήπεδα αυτά.