14 Φεβρουαρίου, 2024

Αμέσως μετά το νικηφόρο αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο με 0-1, ο προπονητής της ομάδας μας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

“Σ’ αυτή την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, η ομάδα μας είχε βάλει κάποιους στόχους. Είχαμε πει για μία μεγάλη νίκη κι όπως ήταν το πρόγραμμα, αυτή η νίκη έπρεπε να είναι με τη Νίκη Βόλου. Μετά είπαμε ότι σίγουρα πρέπει να γίνει και ένα διπλό. Με αυτά τα δύο αποτελέσματα, η ομάδα μας αποκτά δικαίωμα να παλέψει μέχρι το τέλος για την είσοδό μας στα play off κι αυτό θα κάνουμε. Σήμερα οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής σε αντίξοες συνθήκες με 7 μποφόρ. Και κόντρα στη λογική, κόντρα στον άνεμο, παρουσιάσαμε το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο που μπορούσαμε να παρουσιάσουμε. Με όλους τους παίκτες που μπήκαν μέσα κι αυτούς που ήρθαν από πίσω με ορμή, καταφέραμε και πετύχαμε έναν στόχο αυτή τη στιγμή , που μας δίνει το δικαίωμα να συνεχίσουμε. Δεν έχουμε αυτή την ώρα κάτι άλλο, ούτε έχουμε καιρό για πανηγυρισμούς. Έχουμε ανάγκη από ξεκούραση κι από συγκέντρωση για το επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι λογικό ότι θα προσπαθήσουμε να γίνει σε μία έδρα που τουλάχιστον να μην είναι η έδρα του αντιπάλου μας (Χαλάστρα).

Σήμερα, μιλήσαμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια και θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολυπληθείς φίλους της ομάδας μας που ήρθαν στο Πολύκαστρο και έφτασαν ως το γήπεδο, όμως τελικά δεν μπόρεσαν να δουν τον αγώνα κι έμειναν έξω απ’ αυτό. Μας υποστήριξαν όμως με τις ιαχές τους έξω απ’ το γήπεδο. Είναι πραγματικά αυτό το κομμάτι που δεν επιτρέπει κανέναν παίκτη να μην τα δώσει όλα για τον στόχο. Σήμερα, εδώ ήταν όλη η οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ. Οι μισοί μέσα στο γήπεδο κι οι άλλοι μισοί έξω απ’ το γήπεδο. Τώρα όμως, από τον επόμενο αγώνα, θα ξαναγίνουμε όλοι μία μεγάλη οικογένεια, όλη η ομάδα και παντού θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”!