13 Απριλίου, 2024

Στην 5η στροφή της έχει φτάσει η φάση των play out του πρωταθλήματος της Superleague 2, με την ομάδα μας να τίθεται αντιμέτωπη εκτός έδρας με τον Καμπανιακό, σ’ έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια των επόμενων 5 αγωνιστικών.

Όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας, η νίκη κρίνεται άκρως απαραίτητη, ώστε η ομάδα μας να ξεφύγει απ’ τους διώκτες της και να παίξει με ακόμη μεγαλύτερη άνεση κι ασφάλεια στα υπόλοιπα παιχνίδια, παίρνοντας τους βαθμούς που θα εξασφαλίσουν γρήγορα το θέμα παραμονής στην κατηγορία.

Η προετοιμασία για την αυριανή αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, όπου το πρόγραμμα αναλώθηκε κυρίως σε στατικές φάσεις και ταχύτητες αντίδρασης.

Μετά από αρκετό καιρό απουσίας, λόγω τραυματισμού, ο Γιάννης Δοϊρανλής τίθεται και πάλι στη διάθεση του προπονητή, Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος δεν υπολογίζει για τον κυριακάτικο αγώνα τον τιμωρημένο λόγω καρτών, Έμπο.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα πάρει μαζί του 23 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τον Καμπανιακό (αναλυτικά η αποστολή στα socila media της ομάδας).