15 Απριλίου, 2024

Η χθεσινή εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Καμπανιακό σκόρπισε ικανοποίηση και χαμόγελα σε ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο και Διοίκηση, καθώς η ομάδα μας αύξησε σημαντικά τη διαφορά απ’ τους διώκτες της και βλέπει πλέον τη συνέχεια των 5 αγώνων για τα play out, με περισσότερη αισιοδοξία αλλά και μεγαλύτερη άνεση κι ασφάλεια.

Φυσικά, κανείς στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν επαναπαύεται, ούτε αρκείται στο νικηφόρο αποτέλεσμα της Κυριακής, με το ζητούμενο να είναι η νίκη και στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Αιολικό, στο γήπεδο της Χαλάστρας. Εφόσον κατακτηθούν οι 3 βαθμοί με τους νησιώτες, τότε η ομάδα μας θα έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην κατηγορία και γι’ αυτό η προσοχή όλων επικεντρώνεται ήδη στον επόμενο αντίπαλο.

Η προετοιμασία ξεκίνησε σήμερα το πρωί με μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, όπου όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα ή στο μεγαλύτερο μέρος ν’ ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης κι αποφόρτισης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν σε έντονα αγωνιστικά παιχνίδια.