17 Φεβρουαρίου, 2024

Με απόλυτη συγκέντρωση προετοιμάζεται η ομάδα μας για τον επερχόμενο αγώνα με τον Καμπανιακό. Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ θεωρεί ότι είναι το πιο κομβικό ματς της χρονιάς, μία αναμέτρηση χωρίς αύριο, γι’ αυτό ομάδα και λαός θα είναι όλοι μαζί τη Δευτέρα στο γήπεδο της Δράμας, το οποίο οι “κυανόλευκοι” οπαδοί θα το μετατρέψουν σε Καυτανζόγλειο, γι’ αυτή τη μεγάλη μάχη της ομάδας μας. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ πηγαίνει έχοντας ως εφαλτήριο τις δύο νίκες με Νίκη Βόλου και Απόλλωνα Πόντου, όμως είναι απόλυτα προσγειωμένος, καθώς θα απαιτηθεί σκληρή προσπάθεια για να κερδηθούν αυτοί οι 3 πολύτιμοι πόντοι. Στο σημείο που έχουμε φτάσει, δεν μπορεί η ομάδα να αφήσει το περιθώριο σε κανέναν αντίπαλο και στο γήπεδο που θα αγωνιστούμε ως γηπεδούχοι, θα έχουμε την κατοχή της μπάλας και θα πιέσουμε τον αντίπαλο μέχρι τον τελικό στόχο που είναι η νίκη.

Ήδη η διαφορά με τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου φαίνεται στο γήπεδο. Ο Γκερμούς που μπαίνει από πίσω και δίνει τέτοια ώθηση στο “βαρύ” πυροβολικό και πρώτο σκόρερ τον Κούστα, με τον Αρόγιο, έναν παίκτη σε πολύ υψηλό επίπεδο που ψάχνει τις στιγμές του, με τον Ισνάλδο που προσδίδει ποιότητα στο παιχνίδι, με τον Κουντουριώτη που επανήλθε στο γκολ και τις καλές εμφανίσεις, με τα καινούργια παιδιά, τον Τσαγκαλίδη, το Νεοφυτίδη, τον Κωστίκα, που δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή, ο ΗΡΑΚΛΗΣ τη δεδομένη χρονική στιγμή εμφανίζεται πιο δυνατός από ποτέ κι αυτό επιτεύχθηκε την κατάλληλη στιγμή που η μπάλα “καίει”. Τώρα, η “βαριά” φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ θα παίξει ρόλο, το ειδικό βάρος που έχει η ομάδα, η συσπείρωση όλων γύρω απ’ το ποδοσφαιρικό τμήμα και φυσικά η δύναμη που του δίνει ο κόσμος του όπου κι αν παίζει. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ! Τη Δευτέρα, ίσως η ομάδα μας να παίζει τα μελλοντικά της σχέδια και όνειρα!

Η αποστολή της ομάδας μας θα ταξιδέψει αύριο για την πόλη της Δράμας όπου και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της πόλης, ενώ ο προπονητής, Περικλής Αμανατίδης, θα πάρει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές.