23 Νοεμβρίου, 2023

Κορυφώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για τον σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ Β’, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Χαλάστρας (Καμπανιακού) στις 3 το μεσημέρι.

Οι ρυθμοί της προπόνησης όσο περνούν οι μέρες ανεβαίνουν και το ζητούμενο είναι να κερδηθούν πάση θυσία οι 3 βαθμοί της νίκης, ώστε να μην πάει χαμένη η εκτός έδρας επιτυχία με αντίπαλο τον Καμπανιακό με το ευρύ 1-3.

Όπως είναι φυσικό, το νέο προπονητικό τιμ που έπιασε μόλις χθες δουλειά, προσπαθεί μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, να μάθει όσο το δυνατόν καλύτερα το έμψυχο δυναμικό, αλλά και να περάσει συστήματα, σχηματισμούς και τακτική που θέλει ν’ ακολουθήσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το ευχάριστο είναι πως ο Περικλής Αμανατίδης βλέπει όλους τους παίκτες του να τα δίνουν όλα στις προπονήσεις και να υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και πολλή καλή διάθεση, δείγμα ότι άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν αντιληφθεί ότι με ενδεχόμενη νίκη στον αγώνα του Σαββάτου, ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα μπορεί να βλέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, αυτό περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια, ασκήσεις τακτικής, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιθετική τακτική της ομάδας.