2 Απριλίου, 2024

Στην Καρδίτσα για την αγωνιστική της “αναγέννηση” ταξιδεύει η ομάδα μας, η οποία αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Καρδίτσας αύριο Τετάρτη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play out της Superleageue 2.

Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα και την κρισιμότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού, το οποίο αποτελεί τον πρώτο από τους συνολικά 8 εναπομείναντες “τελικούς”, όπου η ομάδα μας θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να πάρει τις νίκες που χρειάζονται και να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα όσον αφορά το θέμα παραμονής στην κατηγορία.

Προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι για την αυριανή μάχη και δηλώνουν αποφασισμένοι για να πάρουν τη νίκη και τους 3 βαθμούς, που θα δώσουν ώθηση στην ομάδα ενόψει και των υπόλοιπων αγώνων.

Η μίνι προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει κυρίως τακτική, καθώς και στατικές φάσεις με εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ σε θέση άμυνας και επίθεσης.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Σούλης Παπαδόπουλος παίρνει μαζί του στην θεσσαλική πόλη 22 παίκτες (αναλυτικά η αποστολή στα social media της ομάδας).